VCU

Wat is VCU?

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en heeft als doel het verhogen van de veiligheid en gezondheid van uitzendmedewerkers. De VCU-certificering komt op veel vlakken overeen met de VCA.

Voor wie is VCU bedoeld?

De VCU-certificering is bedoeld voor uitzendbureaus die werknemers uitzenden naar bedrijven die VCA-gecertificeerd zijn. In andere woorden: een VCU-certificaat is bedoeld voor werknemers die worden uitgezonden naar bedrijven met risicovolle werkzaamheden in een risicovolle omgeving. Hierbij kunt u denken aan onder andere bouwbedrijven, onderhoudsbedrijven, isolatiebedrijven en constructiebedrijven, maar ook aan bedrijven in de (petro)chemische sector. VCA-gecertificeerde bedrijven hebben de verplichting om uitsluitend gebruik te maken van uitzendorganisaties die VCU-gecertificeerd zijn.

Als u VCU-gecertificeerd bent, dan heeft dat de volgende voordelen:
  • Verhoging van de veiligheid en gezondheid van de medewerkers
  • Besparing van kosten door minder ongevallen en ziekte
  • Grotere kans om opdrachtgevers binnen te halen

VCU-certificering behalen met Arbo Industries

Wij begeleiden u tijdens het gehele certificeringstraject en zorgen ervoor dat u het VCU certificaat zonder problemen ontvangt en kunt behouden. Bovendien garanderen wij u een flinke besparing op de totale certificeringskosten. Onze adviseurs hebben ruime ervaring met het opzetten, implementeren en onderhouden van VCU-systemen. Door onze zeer efficiënte werkwijze bent u daarnaast verzekerd van een snelle realisatie tegen een meer dan concurrerende totaalprijs.

Wanneer u een afspraak wilt maken, dan komen wij graag bij u langs. Desgewenst stellen wij een op maat gesneden en vrijblijvende aanbieding voor u op. U ontvangt onze aanbieding altijd binnen vijf werkdagen.

VCU certificaat behalen? Neem contact met ons op! 

Wilt u in alle rust meer te weten komen over onze dienstverlening? Vraag onze uitgebreide brochure aan en wij sturen deze direct naar uw mailbox. Tevens ontvangt u dan een aantal unieke veiligheidsposters.Terug naar overzicht

Vul het onderstaande formulier in of bel direct naar 085 06 07 200


ONDER DE LOEP GENOMEN...

Offerte
Aanvragen