Over ons

Maak kennis met Arbo Industries

Kwaliteit met beleid

Arbo Industries weet als geen ander de weg in de wereld van wetten, eisen en certificaten. Zo helpen wij u om op adequate wijze aan de geldende wettelijke eisen te voldoen. Niet alleen omdat het verplicht is, maar juist ook omdat het u veel voordelen biedt. Snel, praktisch, resultaatgericht en zeer flexibel. Dat is kwaliteit met beleid.

 

Praktische kijk op het vakgebied

 

Door onze vernieuwende kijk op zaken, ontzorgen wij op praktische wijze onze opdrachtgevers. Geen dikke handboeken, talloze formulieren en ingewikkelde procedures, maar effectieve hulpmiddelen om het gewenste doel te bereiken. Zo onderscheidt Arbo Industries zich van andere marktpartijen, waardoor onze opdrachtgevers verzekerd zijn van producten en diensten van hoge kwaliteit tegen sterk gereduceerde kosten.

ondertekening

Onze belangrijkste beleidspunten

  • Wij zorgen op elk moment voor het voldoen aan alle wettelijke eisen die van toepassing zijn.
  • Onze organisatie heeft een open communicatiestructuur, zowel intern als extern.
  • Wij zetten alle beschikbare middelen in en we formuleren meetbare doelstellingen die we ook opvolgen. Op deze wijze realiseren we een continue verbetering van ons kwaliteitsmanagementsysteem en onze organisatie.
  • Waar nodig of wenselijk treffen wij zowel correctieve, corrigerende als preventieve maatregelen om herhaling van ongewenste gebeurtenissen, zoals ongevallen, milieu-incidenten, klachten en afwijkingen, in het vervolg te voorkomen.
  • Wij gaan zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie over en van onze klanten, leveranciers, collega’s of relaties en zorgen ervoor dat onbevoegden er niet bij kunnen.
  • Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten en diensten en zijn pas tevreden wanneer onze opdrachtgevers dat ook zijn.

Arbo Industries: .

Stuur een mail naar info@arboindustries.nl, bel ons op 085 06 07 200 of vul het contactformulier in.