Maand van de RI&E bij Arbo Industries

Van 21 t/m 25 september 2020 vindt de Week van de RI&E plaats. In deze week wordt er landelijk extra aandacht geschonken aan de Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E). Arbo Industries draagt hier graag een steentje aan bij.

Zoals bekend bij velen, zijn werkgevers verplicht zorg te dragen voor de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Om risico's inzichtelijk te maken en acties te ondernemen om deze risico's te beheersen, mág en kán een goed uitgevoerde en objectieve RI&E niet ontbreken.

Unieke actie in september

Om ondernemers te helpen en de noodzaak van de RI&E nog eens te benadrukken, organiseert Arbo Industries de ''Maand van de RI&E''. In de gehele maand september focussen wij ons op het uitvoeren van RI&E's en geven wij 25% korting op onze dienstverlening. Omdat de RI&E te allen tijde actueel moet zijn, bieden wij tevens de eerstvolgende evaluatie en actualisatie kosteloos aan. Veelal wordt gekozen om de eerstvolgende evaluatie en actualisatie één jaar na uitvoering van de RI&E uit te voeren, maar wanneer hier aanleiding voor is, zal dit eerder moeten gebeuren.

Bestaande RI&E

Indien u reeds in het bezit bent van een RI&E, maar deze eens objectief wil laten beoordelen of wil laten actualiseren, staan wij uiteraard ook voor u klaar.

Kennis en ervaring

Omdat de RI&E als basis dient voor het aanpakken en beheersen van risico's, voeren wij deze met de grootste zorg uit. Het uitvoeren van een RI&E is bij diverse certificeringen een verplicht onderdeel en behoort dan ook bij onze dagelijkse werkzaamheden. We selecteren uitsluitend opgeleide en vakbekwame veiligheidskundigen, zodat u er zeker van kunt zijn dat de kwaliteit gewaardborgd is en uw RI&E voldoet aan de eisen en verwachtingen. Na afronding ontvangt u de definitieve RI&E-rapportage, inclusief Plan van Aanpak (PvA). Uiteraard wordt de rapportage toegelicht en adviseren wij u over de vervolgacties.

Contact

Wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening, kunt u contact opnemen via 085 060 7200, via info@arboindustries.nl of eenvoudig via de contactpagina. Onze veiligheidskundigen zijn er klaar voor!Terug naar overzicht


Offerte
Aanvragen