ISO 45001

ISO 45001

Wat is ISO 45001?
De ISO 45001 is de nieuwe norm met eisen voor Arbomanagementsystemen, die de OHSAS 18001 vervangt. Qua opzet is de ISO 45001 gelijk aan de ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 norm, waardoor deze normen nog gemakkelijker gecombineerd en geïntegreerd kunnen worden. Het doel van de ISO 45001 is om organisaties te helpen de veiligheid en gezondheid van de werknemers te verhogen en risico’s terug te brengen tot een minimum.

 

ISO 45001-certificering behalen met Arbo Industries
Wij begeleiden en ondersteunen uw organisatie bij een praktische implementatie van het Arbomanagementsysteem en bij het behalen en behouden van het ISO 45001 certificaat.

 

Wanneer u een afspraak wilt maken, dan komen wij graag bij u langs. Desgewenst stellen wij een op maat gesneden en vrijblijvende aanbieding voor u op. U ontvangt onze aanbieding altijd binnen vijf werkdagen.

 

Meer weten over ISO 45001?
Lees hier verder »

Onze werkwijze

Kennismaking en nulmeting

Tijdens de kennismaking legt Arbo Industries uit hoe het traject er uit zal gaan zien en voeren wij tevens een nulmeting uit om de huidige situatie binnen uw organisatie in kaart te brengen.

Opzetten managementsysteem

Nadat de nulmeting is uitgevoerd, zet Arbo Industries een praktisch en een op uw organisatie gericht managementsysteem op dat bestaat uit de benodigde documenten, procedures en formulieren.

Implementatie en begeleiding

Wanneer het managementsysteem naar tevredenheid is opgezet, beginnen we gezamenlijk aan de implementatie van het systeem en aan het uitvoeren van de vereiste acties.

Interne audit en directiebeoordeling

Wanneer alle acties gereed zijn, voert Arbo Industries een interne audit uit op het managementsysteem en stellen wij ook de directiebeoordeling voor u op, waarna u klaar bent voor certificering.

Begeleiding externe audit

Tot slot begeleidt Arbo Industries ook de externe audit voor u, waarna u bij een positief resultaat uw certificaat trots in ontvangst kan nemen!

Waarom Arbo Industries

De hele Arbo- en milieuwetgeving kost u veel tijd en energie. Wij begrijpen dat u liever met uw eigen vak bezig bent. Daarom krijgt u van ons de garantie:

  • Meer tijd om te ondernemen
  • Rust binnen uw bedrijf
  • Zekerheid op resultaat
  • Kennisoverdracht
  • Heldere afspraken
  • Grip op planning en budget

Meer weten?

Op zoek naar een ander certificaat?

Download de brochure

Meer weten over Arbo Industries