ISO 9001:2015

Wat is ISO 9001?

De ISO 9001-norm is de internationale en meest bekende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. De norm is bruikbaar om te beoordelen of de organisatie in staat is te voldoen aan de klanteisen, de eisen van de organisatie zelf en de wet- en regelgeving die voor het bedrijf van toepassing is. De eisen uit de norm vormen daarnaast goede aanknopingspunten voor het inrichten en invoeren van een kwaliteitsmanagementsysteem. Veel opdrachtgevers eisen van hun onderaannemers dat zij over een kwaliteitsmanagementsysteem beschikken.

De nieuwste versie van de norm is de ISO 9001:2015. Deze versie stelt geen eisen aan dikke handboeken, lange procedures en vele registraties. Goed nieuws voor mensen die denken dat de ISO 9001 een zware last is voor het bedrijf, want dat hoeft het dus niet te zijn! Arbo Industries heeft een systeem ontwikkeld om het ISO 9001:2015 certificaat te behalen; eenvoudig en snel, zonder dat de kwaliteit in het geding komt.

ISO 9001; een versimpelde weergave

  • Zeg wat je doet
  • Doe wat je zegt
  • Bewijs wat je doet (dit bewijs hoeft niet altijd zwart op wit te staan!)

ISO 9001-certificering behalen met Arbo Industries

Arbo Industries helpt u om het certificaat te behalen en te behouden. Met onze praktische werkwijze behaalt u snel en zonder veel moeite en onnodig hoge kosten het ISO 9001:2015 certificaat.

Wanneer u een afspraak wilt maken, dan komen wij graag bij u langs. Desgewenst stellen wij een op maat gesneden en vrijblijvende aanbieding voor u op. U ontvangt onze aanbieding altijd binnen vijf werkdagen.

ISO 9001:2015 certificaat behalen? Neem contact met ons op! 

Wilt u in alle rust meer te weten komen over onze dienstverlening? Vraag onze uitgebreide brochure aan en wij sturen deze direct naar uw mailbox. Tevens ontvangt u dan een aantal unieke veiligheidsposters.Terug naar overzicht

Vul het onderstaande formulier in of bel direct naar 085 06 07 200


ONDER DE LOEP GENOMEN...

Offerte
Aanvragen