Opleidingen

Bekijk al onze opleidingen

Opleidingen

Het opleiden en trainen van medewerkers mag binnen organisaties niet ontbreken. Vakbekwaamheid en deskundigheid zorgen ervoor dat werkzaamheden op een juiste en veilige manier uitgevoerd kunnen worden.

 

Wij organiseren diverse cursussen en opleidingen die noodzakelijk en geschikt zijn om verdere invulling te geven aan uw managementsysteem.

 

Onze docenten hebben jarenlange ervaring op gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Hierdoor kunnen zij u op effectieve wijze de kneepjes van het vak leren.

 

Na het afronden van de cursus ontvangt u een diploma of een bewijs van deelname.

opleidingen

U kunt bij ons terecht voor de volgende opleidingen:

Als uw organisatie VCA-gecertificeerd is, dan moeten alle operationele medewerkers beschikken over een Basis- of VOL-VCA-diploma. Operationeel leidinggevenden binnen uw bedrijf moeten in dat geval beschikken over het VOL-VCA-diploma (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden). Voor intercedenten en leidinggevenden van uitzendbureaus is het VIL-VCU-diploma van toepassing.

 

Volgens de Arbowet moet ieder bedrijf tenminste één preventiemedewerker in dienst hebben die de maatregelen (gericht op veiligheid en gezondheid binnen het bedrijf) kan uitvoeren.


De KAM-coördinator (Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu) is als staffunctionaris binnen een bedrijf verantwoordelijk voor de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en de zorg voor het milieu.

 

Een interne auditor heeft een belangrijke functie binnen zijn bedrijf. Door het uitvoeren van interne audits krijgt het (management van het) bedrijf een beter inzicht in de effectiviteit van de bedrijfsvoering. Een tweede belangrijke functie van de interne auditor is het beoordelen of zijn bedrijf voldoet aan de normeisen die van kracht zijn binnen het speelveld waarin de organisatie actief is. Zo kunt u uw bedrijf optimaal voorbereiden op de externe audit.

 

Meer informatie over onze opleidingen en onze prijzen?

Arbo_Industries__logo_groot_-removebg-preview

Arbo Industries: .

Stuur een mail naar info@arboindustries.nl, bel ons op 085 06 07 200 of vul het contactformulier in.

Bedrijfscertificering

Detachering

Wetgeving